Kontakt os på 42 41 69 80
Indkøbskurv
Du har 0 vare i kurven til en samlet værdi af:

Bemærk: Alle priser vises ekskl. pant, men inkl. afgifter. OBS: Der kan være fejl og mangler på panten.

Tuborg Julebryg

25 l. fustage. 5,6%
Sæson varer

Tuborg Julebryg er en ikonisk dansk øl med en helt særlig tradition. Øllen blev introduceret i 1981 og er i dag Danmarks mest populære juleøl. Tuborg Julebryg har sin egen J-dag, hvor danskerne samles for at fejre og nyde den mørke og kraftige øl. Øllen har en helt unik plads i danskernes hjerter og er for længst blevet en fast tradition til julefrokoster og hyggestunder lige fra november og frem. Den nydes bedst som fadøl.

Tuborg Julebryg sælges fra den første fredag i november og frem til jul.

OBS:
Sæsonvare
Størrelse
25 l.
Liter pris
35,20
Pant (Fustage)
200,00
Alkohol
5,6%
Fadkobling
Type S
Tilbud
Tuborg Julebryg billede
Førpris 907,96
880,00 DKK
Hør om pris
Antal

Pris Tuborg Julebryg

Vores standard udsalgspris på Tuborg Julebryg, 25 l. fustage. 5,6% er 880,00 DKK inkl. moms, eller 704,00 ex. moms. Prisen pr. liter er 35,20 DKK. Vær opmærksom på at alle priser er ekskl. pant, men inkl. afgifter.

OBS: Er du fast kunde med cvr. nummer. kan du opnå endnu bedre priser og rabatter på vores drikkevarer. Erhvervskunder og faste større kunder ved Depot Odense har mulighed for at købe drikkevarer ind til faste lave priser. Kontakt os for yderligere information.

Levering: Tuborg Julebryg 25 l. fustage.

Hos din lokale drikkevare leverandør Depot Odense, leverer vi drikkevarer på det meste af Fyn. Vores leveringsområde inkluderer Odense og en lang række andre byer, herunder Middelfart, Langeskov, Nyborg, Munkebo, Kerteminde mfl. Vores leveringsområde er i 5000 Odense C til 5800 Nyborg og alt derimellem. Kontakt os hvis du vil vide mere om levering af drikkevarer på Fyn.

Produktet indeholder 5,6% alkohol

OBS: Vær opmærksom på at Tuborg Julebryg indeholder 5,6% alkohol og at alkoholholdige drikkevarer, med en alkohol volumen på 1,2% eller derover, ikke må sælges til personer under 16 år. Drikkevarer med en alkoholprocent på 16,5 eller derover må ikke sælges til personer under 18 år.
Vi er forpligtet til at spørge efter og se gyldig billed-ID, hvis vi er i tvivl om din alder.

Se flere produkter som denne

Er du interesseret i andre lignende produkter, kan du sikkert finde nogle her:

Julebryg

Vi er stolte af at kunne levere alverdens mærker
albani logo
frem logo
tuborg logo
coca cola logo
carlsberg logo
faxe kondi logo